Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
lekka przekąska na upalny dzień
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2703
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 1318
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2703
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 1318
Składniki
Cukinie lub ogórki umyć, obrać i pokroić w grube plastry, końce odrzucić. Opruszyć ziołami, solą i pieprzem. Obtoczyć kolejno w mące, rozbitym jajku i bułce. Usmażyć z obu stron na złoty kolor. osączyc z nadmiaru tłuszczu. Podawac z keczupem.