Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
lekka przekąska na upalny dzień
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 931
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2145
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4162
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 931
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2145
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4162
Składniki
Cukinie lub ogórki umyć, obrać i pokroić w grube plastry, końce odrzucić. Opruszyć ziołami, solą i pieprzem. Obtoczyć kolejno w mące, rozbitym jajku i bułce. Usmażyć z obu stron na złoty kolor. osączyc z nadmiaru tłuszczu. Podawac z keczupem.