Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
powiem tylko tyle: nie spodziewałam sie , że to będzie takie dobre!!!
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4668
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12645
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5712
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7158
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4668
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12645
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5712
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7158
Składniki
Obraną cukinię zetrzeć na tarce , na grubych oczkach, lekko odcisnąć nadmiar wody . Ser żólty równierz zetrzeć na grubych oczkach, paprykę i cebulę pokroic w kostkę , dodac do startej cukini. Pieczarki lekko podsmażyc , ok 10 min., dodać do reszty. Wbic całe jajka, wsypać mąkę i przyprawę oraz serek Bieluch i wszystko dokładnie wymieszać . Smażyc na dobrze rozgrzanym tłuszczu do zarumienienia z obu stron. Oczywiście można podać z sosem czosnkowo-jogurtowym lub sałata z sosem vinegrette. Wg upodobań :-)