Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
powiem tylko tyle: nie spodziewałam sie , że to będzie takie dobre!!!
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 12014
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 138
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8825
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155480
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1195
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 12014
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 138
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8825
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155480
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1195
Składniki
Obraną cukinię zetrzeć na tarce , na grubych oczkach, lekko odcisnąć nadmiar wody . Ser żólty równierz zetrzeć na grubych oczkach, paprykę i cebulę pokroic w kostkę , dodac do startej cukini. Pieczarki lekko podsmażyc , ok 10 min., dodać do reszty. Wbic całe jajka, wsypać mąkę i przyprawę oraz serek Bieluch i wszystko dokładnie wymieszać . Smażyc na dobrze rozgrzanym tłuszczu do zarumienienia z obu stron. Oczywiście można podać z sosem czosnkowo-jogurtowym lub sałata z sosem vinegrette. Wg upodobań :-)