Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
powiem tylko tyle: nie spodziewałam sie , że to będzie takie dobre!!!
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30980
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3666
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5100
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30980
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3666
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5100
Składniki
Obraną cukinię zetrzeć na tarce , na grubych oczkach, lekko odcisnąć nadmiar wody . Ser żólty równierz zetrzeć na grubych oczkach, paprykę i cebulę pokroic w kostkę , dodac do startej cukini. Pieczarki lekko podsmażyc , ok 10 min., dodać do reszty. Wbic całe jajka, wsypać mąkę i przyprawę oraz serek Bieluch i wszystko dokładnie wymieszać . Smażyc na dobrze rozgrzanym tłuszczu do zarumienienia z obu stron. Oczywiście można podać z sosem czosnkowo-jogurtowym lub sałata z sosem vinegrette. Wg upodobań :-)