Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Czosnek marynowany"
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1953
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2624
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1953
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2624
Składniki
Ząbki czosnku włóż do garnka i zalej oliwą. Dodaj liście laurowe, tymianek i pieprz. Całość podgrzej przez 20 minut.
Oliwa musi być gorąca, ale nie może się zagotować. Następnie odstaw w chłodne miejsce do ostygnięcia i przełóż do wcześniej przygotowanych słoików. Podawaj jako dodatek do smażonych mięs i sałatek.Źródło: Na żywo