Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie jest kolorowe i bardzo smaczne;) idealne na lekki i zdrowy obiad.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1974
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1651
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2687
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1974
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1651
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2687
Składniki
Najpierw pokroić mięso w średnie paski i obtoczyć w mące. Po wykonaniu tych czynności włożyć na patelnię z olejem.
Gdy mięso się zrumieni przyprawić je ( np. pieprz sól zioła prowansalskie, papryka, czosnek granulowany ). Można co trochę podlewać wodą żeby nie przywierało do patelni.
Po przyprawieniu wsypać do mięsa warzywa i pod przykryciem razem dusić i co trochę podlewać wodą.
W między czasie nastawić wodę i zalać zupki. Po zaparzeniu gdy warzywa całkowicie zmiękną dodać zupkę i wszystko delikatnie wymieszać.
Już gotowe;) smacznego życzę!