Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie jest kolorowe i bardzo smaczne;) idealne na lekki i zdrowy obiad.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5776
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1230
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12426
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5230
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5776
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1230
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12426
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5230
Składniki
Najpierw pokroić mięso w średnie paski i obtoczyć w mące. Po wykonaniu tych czynności włożyć na patelnię z olejem.
Gdy mięso się zrumieni przyprawić je ( np. pieprz sól zioła prowansalskie, papryka, czosnek granulowany ). Można co trochę podlewać wodą żeby nie przywierało do patelni.
Po przyprawieniu wsypać do mięsa warzywa i pod przykryciem razem dusić i co trochę podlewać wodą.
W między czasie nastawić wodę i zalać zupki. Po zaparzeniu gdy warzywa całkowicie zmiękną dodać zupkę i wszystko delikatnie wymieszać.
Już gotowe;) smacznego życzę!