Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8425
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 513
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8425
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 513
Składniki
piersi pokroić w kostkę. Marchew zetrzeć na tarce jarzynowej, pieczarki i cebulę pokroić w kostkę. Każde z osobna podsmażyć na oleju.
podsmażone składniki wrzucić do jednego garnka, dodać poszatkowaną kapustę pekińską i 3 kostki rosołowe rozpuszczone w szklance wody. Dusić ok. 30 minut.
na koniec dodać słoiczek keczupu WŁOCŁWAWEK i dusić jeszcze kilka minut. Można doprawić według uznania solą pieprzem lub wegetą