Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 922
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2139
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4158
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 922
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2139
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4158
Składniki
piersi pokroić w kostkę. Marchew zetrzeć na tarce jarzynowej, pieczarki i cebulę pokroić w kostkę. Każde z osobna podsmażyć na oleju.
podsmażone składniki wrzucić do jednego garnka, dodać poszatkowaną kapustę pekińską i 3 kostki rosołowe rozpuszczone w szklance wody. Dusić ok. 30 minut.
na koniec dodać słoiczek keczupu WŁOCŁWAWEK i dusić jeszcze kilka minut. Można doprawić według uznania solą pieprzem lub wegetą