Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś robiłam to pierwszy raz i jestem zachwycona :)
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 190
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 72
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 190
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 72
Składniki
Piersi rozbij i posyp sola i pieprzem i odstaw na bok.
boczek podsmaż na patelni z obu stron aż sie zarumieni nie dodając tluszcu zarumieniony odłóż na talerz, na tej samej paletki rozgrzej masło (ja zawsze używam Kasi do smarzenia i pieczenia) i podsmaż cebule posypując ja szczypta soli,
na rozbite piersi piersi połóż poczek, cebule i ser. Zawiń wszystko razem i zaczep wykałaczkami żeby sie nie rozwalilo
Rozbij jajko z odrobina wody obtocz mięsko w jajku a następnie w bułce tartej. Smaż na maśle na malym ogniu ze wszystkich stron. sMacznego :)