Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś robiłam to pierwszy raz i jestem zachwycona :)
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 255
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 95
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 255
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 95
Składniki
Piersi rozbij i posyp sola i pieprzem i odstaw na bok.
boczek podsmaż na patelni z obu stron aż sie zarumieni nie dodając tluszcu zarumieniony odłóż na talerz, na tej samej paletki rozgrzej masło (ja zawsze używam Kasi do smarzenia i pieczenia) i podsmaż cebule posypując ja szczypta soli,
na rozbite piersi piersi połóż poczek, cebule i ser. Zawiń wszystko razem i zaczep wykałaczkami żeby sie nie rozwalilo
Rozbij jajko z odrobina wody obtocz mięsko w jajku a następnie w bułce tartej. Smaż na maśle na malym ogniu ze wszystkich stron. sMacznego :)