Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś robiłam to pierwszy raz i jestem zachwycona :)
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14044
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1616
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15928
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6425
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14044
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1616
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15928
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6425
Składniki
Piersi rozbij i posyp sola i pieprzem i odstaw na bok.
boczek podsmaż na patelni z obu stron aż sie zarumieni nie dodając tluszcu zarumieniony odłóż na talerz, na tej samej paletki rozgrzej masło (ja zawsze używam Kasi do smarzenia i pieczenia) i podsmaż cebule posypując ja szczypta soli,
na rozbite piersi piersi połóż poczek, cebule i ser. Zawiń wszystko razem i zaczep wykałaczkami żeby sie nie rozwalilo
Rozbij jajko z odrobina wody obtocz mięsko w jajku a następnie w bułce tartej. Smaż na maśle na malym ogniu ze wszystkich stron. sMacznego :)