Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak to u nas mówią, rolada modro kapusta i kluchy. U mnie dzisiaj rolady woło...
Odsłon: 2072
Polecam. Podstawą jest dobry twaróg z dobrymi dodatkami.
Odsłon: 1991
Na rodzinny obiad. Słodkokwaśny dodatek owoców świetnie komponuje się z mięse...
Odsłon: 445
Od dawna przybierałam się do zrobienia lodów, szukałam przepisów, inspiracji,...
Odsłon: 21
Jak to u nas mówią, rolada modro kapusta i kluchy. U mnie dzisiaj rolady woło...
Odsłon: 2072
Polecam. Podstawą jest dobry twaróg z dobrymi dodatkami.
Odsłon: 1991
Na rodzinny obiad. Słodkokwaśny dodatek owoców świetnie komponuje się z mięse...
Odsłon: 445
Od dawna przybierałam się do zrobienia lodów, szukałam przepisów, inspiracji,...
Odsłon: 21
Składniki
Dorsza przyprawiamy, skrapiamy sokiem z cytryny i przekładamy do naczynia żaroodpornego. Na oliwie podsmażamy posiekaną drobniutko cebulkę, dodajemy cukinię, paprykę i marchew i jeszcze chwilę dusimy. Przekładamy warzywa na dorsza i pieczemy w 180 C ok. 20 min. Podajemy z surówką z kiszonej kapusty. SMACZNEGO