Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1535
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231938
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5044
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1535
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231938
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5044
Składniki
Dorsza przyprawiamy, skrapiamy sokiem z cytryny i przekładamy do naczynia żaroodpornego. Na oliwie podsmażamy posiekaną drobniutko cebulkę, dodajemy cukinię, paprykę i marchew i jeszcze chwilę dusimy. Przekładamy warzywa na dorsza i pieczemy w 180 C ok. 20 min. Podajemy z surówką z kiszonej kapusty. SMACZNEGO