Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś mam dwa świetne przepisy na obiad naraz. Pierwszy przepis to pyszna zapiekanka z ziemniakami. Okazuje się, że jest bardzo smaczny i zgodnie z tym przepisem ziemniaki będą w 100% gotowe. Cóż, drugi przepis to bardzo smaczne naleśniki mięsne. Zobacz, jakie są delikatne.
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15338
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 243
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 718
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15338
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 243
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 718
Składniki
Według pierwszego przepisu: Ziemniaki pokrój cienko i dodaj do nich przyprawy. Wstaw do piekarnika na 20 minut w 220C pod folią. Następnie posiekaj i marynuj filety w ostrym sosie i dodaj posiekanego pomidora. Gdy ziemniaki będą gotowe, ułóż filety na wierzchu i posyp serem. Piec przez kolejne 20 minut w 180C.
W blenderze posiekaj cebulę, ziemniaki i zioła, dodaj mięso mielone i przyprawy. Smażyć na średnim ogniu w oleju roślinnym. Smacznego!