Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zarabisty, szybki, smakuje i bardzo pozywny ....
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1955
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2630
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1955
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2630
Składniki
na 2 ltr wody wrzuc szkielet z kurczaka lub kostke rosolowa,dodaj warzywa i niech sie gotuja ok 15 minut,dodaj w/wym przyprawy,cebulke zeszklij ,dodaj kielbaske albo jak wolisz pokrojony w kostke boczek wedzony,dodaj czosnek i wrzuc do zupy, zurek roztrzep w 1/2szklanki wody i wlej do wywaru, dodaj majeranku, w miedzyczasie ugotuj jaja na twardo, pokroj w czastki, dodaj majeranku, na sam koniec dodaj smietane i gotowe-jaja pokrojone w czastki wrzuc do zupy- gwarantuje pyszna, pozywna i szybka w robocie - jezeli ktos lubi mozna zrobic z ziemniakami- zycze smacznego