Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny obiad
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8438
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 519
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8438
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 519
Składniki
Fileta kroimy na kotlety, ubijamy doprawiamy przyprawą, robimy panierkę z jajka, maki, mleka i dosypujemy kokos, przyprawy, sól, pieprz oraz pół łyżeczki proszku do pieczenia. Smażymy. Na końcu smażenia dodajemy ser na wierz przykrywamy patelnie by się stopił. Marchewkę ścieramy na grubej tarce, dodajemy masło, cukier, kucharek, sól i kilka łyżek wody, dusimy aż zmięknie.