Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie bez stania przy kuchni ;)
Dzisiejsze pałki to szybki, prosty i smaczny przepis na obiad dla całej rodzi...
Odsłon: 172
Kiedyś już chyba wspominałem, że przepis na ten sernik otrzymałem od mojej ps...
Odsłon: 111
Dzisiejsze pałki to szybki, prosty i smaczny przepis na obiad dla całej rodzi...
Odsłon: 172
Kiedyś już chyba wspominałem, że przepis na ten sernik otrzymałem od mojej ps...
Odsłon: 111
Składniki
Filet w całości nacieramy solą i pieprzem. Magę, oliwę, ketchup i przetarty przez praskę czosnek mieszamy ze sobą. Nacieramy mięso i pozostawiamy na 1h w lodówce
Następnie przekładamy do żaroodpornego naczynia, podlewamy 1,5 szklanki wody i pieczemy w piekarniku ok. 60 min - 170C, uważając żeby woda (powstały sos) nie wyparowała całkowicie, przewracając od czasu do czasu mięso.
W wersji "bogatszej" zamiast wody można dodać pomidory krojone z puszki z dodatkiem czosnku, soli i pieprzu.