Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie bez stania przy kuchni ;)
Ragoŭt to rodzaj gulaszu, szybkie danie obiadowe.
Odsłon: 72
Przepis jest dedykowany wszystkim, którzy dbają o zdrowie, sylwetkę lub upraw...
Odsłon: 112
Nie ma lepszych wyrobów od domowych. Czy salceson, pasztetowa, mielonka, zaws...
Odsłon: 364
Ragoŭt to rodzaj gulaszu, szybkie danie obiadowe.
Odsłon: 72
Przepis jest dedykowany wszystkim, którzy dbają o zdrowie, sylwetkę lub upraw...
Odsłon: 112
Nie ma lepszych wyrobów od domowych. Czy salceson, pasztetowa, mielonka, zaws...
Odsłon: 364
Składniki
Filet w całości nacieramy solą i pieprzem. Magę, oliwę, ketchup i przetarty przez praskę czosnek mieszamy ze sobą. Nacieramy mięso i pozostawiamy na 1h w lodówce
Następnie przekładamy do żaroodpornego naczynia, podlewamy 1,5 szklanki wody i pieczemy w piekarniku ok. 60 min - 170C, uważając żeby woda (powstały sos) nie wyparowała całkowicie, przewracając od czasu do czasu mięso.
W wersji "bogatszej" zamiast wody można dodać pomidory krojone z puszki z dodatkiem czosnku, soli i pieprzu.