Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sycące danie na każdą okazję
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336560
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3267
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422338
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2328
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336560
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3267
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422338
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2328
Składniki
Cebulę obrać i pokroić w kostkę. Czosnek przecisnąć przez praskę. Oba warzywa podsmażyć na maśle, dodając szpinak nie musi być rozmrożony. Smażyć do odparowania wody. Doprawić solą oraz pieprzem. Pomidory pokroić w kostkę i dołożyć do szpinaku. Filet pociąć na porcje, natrzeć solą, pieprzem i przyprawą do kurczaka, po czym obsmażyć na oleju z obu stron. Podlać wodą i przez chwilę dusić, a następnie włożyć na blachę i przykryć szpinakiem oraz plastrami mozzarelli. Zapiekać ok. 10 min w temp. 180°c