Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sycące danie na każdą okazję
        
        
        
            wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231711
            Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4939
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 36251
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1399
            wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231711
            Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4939
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 36251
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1399
        
        Składniki
Cebulę obrać i pokroić w kostkę. Czosnek przecisnąć przez praskę. Oba warzywa podsmażyć na maśle, dodając szpinak nie musi być rozmrożony. Smażyć do odparowania wody. Doprawić solą oraz pieprzem. Pomidory pokroić w kostkę i dołożyć do szpinaku. Filet pociąć na porcje, natrzeć solą, pieprzem i przyprawą do kurczaka, po czym obsmażyć na oleju z obu stron. Podlać wodą i przez chwilę dusić, a następnie włożyć na blachę i przykryć szpinakiem oraz plastrami mozzarelli. Zapiekać ok. 10 min w temp. 180°c