Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne, nieco pracochłonne danie dla tych którzy chcieliby coś innego niż "smętny" filet pieczony na patelni :)
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 2087
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101780
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6209
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 2087
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101780
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6209
Składniki
Podwójne piersi dzielimy na 4 zgrabne filety. W grubszej części robimy głębokie nacięcie (uważając żeby nie przebić mięsa). Soli, pieprzymy i odstawiamy na bok. W miseczce mieszamy posiekane drobno bazylię, orzechy i suszone pomidory, do tego dodajemy 2-3 łyżki oleju z pomidorów, tak żeby powstała zwarta konsystencja. Tak powstałą masę "upychamy" w kieszonkach z filetów. Spinamy wykałaczką. Panierujemy w jajku i bułce tartej. Smażymy w frytkownicy. Podajemy z ryżem curry i zielona sałatą. Smacznego!!!!