Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne pożywne danie dla miłośników kapusty kiszonej
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8510
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 555
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8510
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 555
Składniki
Kapustę kiszoną drobno pokroić, przeplukać aby kapusta była mniej kwaśna Oraz odcisnąć z nadmiaru wody. Do wyższej miski wsypać przesiana, napowietrzoną mąkę, mleko sól i pieprz do smaku. Wymiszac do jednolitej konsystencji jak na naleśniki. Dodać kapustę i wszustko dokładnie wymieszać. Smażyć na rozgrzanym tłuszczu i gotowe :) palce lizać :)