Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10843
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4845
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 961
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9272
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1377
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10843
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4845
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 961
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9272
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1377
Składniki
Ziemniaki obrac, ugotowac. Po ostudzeniu ugniesc. Dodac jajka, parmezan i szynke w kostkach. Wszystko razem wymieszac. Blaszke prostokatna wysmarowac margaryna i wysypac bylka tarta. Wylozyc polowe masy ziemniaczanej. Na nia poukladac pokrojona w plasterki mozzarelle. Na wierz wylozyc reszte masy ziemniacznej. Piec 30 min. - 180°C. Smacznego !!