Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1954
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2628
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1954
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2628
Składniki
Ziemniaki obrac, ugotowac. Po ostudzeniu ugniesc. Dodac jajka, parmezan i szynke w kostkach. Wszystko razem wymieszac. Blaszke prostokatna wysmarowac margaryna i wysypac bylka tarta. Wylozyc polowe masy ziemniaczanej. Na nia poukladac pokrojona w plasterki mozzarelle. Na wierz wylozyc reszte masy ziemniacznej. Piec 30 min. - 180°C. Smacznego !!