Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
proste i pycha! no i robi wrażenie;)
Usmażone paluszki rybne podane z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 91
Smaczna , szybka i łatwa sałatka trzy składnikowa idealnie sprawdzi się na ró...
Odsłon: 23883
Usmażone paluszki rybne podane z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 91
Smaczna , szybka i łatwa sałatka trzy składnikowa idealnie sprawdzi się na ró...
Odsłon: 23883
Składniki
Cebulę obrać i pokroić, pokruszyć chleb i zalać go mlekiem, poczekać, aż się rozmoczy. Seler pokroić w małe kostki. Cebulę i seler dusić w maśle na małym ogniu przez 5 min. Wymieszać z ziołami prowansalskimi, przyprawami (ponieważ przepis jest francuski: chodzi o mieszankę powszechnie używaną we Francji, którą możemy sobie zrobić sami:)i chlebem. Doprawić solą i pieprzem. Napełnić kaczkę farszem, położyć na wierzchu cienkie wiórki masła i włożyć do formy. Posolić i piec w temp. 180 C przez 30-2h. Podawać z warzywami gotowanymi na parze.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Wątróbka w sosie śmietanowym
Dania główne
Kotlety z cukinii
Dania główne
Knedle z truskawkami
Dania główne
Ziemniaczki zapiekane z bryndzą
Wątróbka w sosie śmietanowym
Wątróbka na obiad? Wiele osób kręci nosem, gdy słyszy taką wiadomość. Niedoce...
Odsłon: 569
Kotlety z cukinii
Nie masz pomysłu na to, co zrobić z cukinią? Oto jeden z nich! Placki zachwyc...
Odsłon: 100533