Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14243
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1653
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16256
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6551
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14243
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1653
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16256
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6551
Składniki
Udka osolic, posypac pieprzem i papryka. Na patelni rozgrzac olej, wlozyc udka, podsmazyc z obu stron po 2-3 minuty. Zdjac z patelni , posmarowac miodem. Przelozyc do brytfanny i piec okolo 20 minut w temp. 200 C .