Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gołąbki bez zawijania :) ja często podwajam składniki i robię z 2 porcji ,znikają ekspresowo :)
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 12897
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1331
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39513
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 12897
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1331
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39513
Składniki
Wszystkie składniki na surowo razem mieszamy. Formować okrągłe kotleciki i podsmażyć na patelni z dwóch stron. Ułożyć na blachę do pieczenia. Zalać ciepłym rosołem tak by gołąbki były przykryte. Piec około godziny w nagrzanym piekarniku (180 stopni). Podawać z sosem pieczarkowym lub pomidorowym. SMACZNEGO :)