Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gołąbki bez zawijania :) ja często podwajam składniki i robię z 2 porcji ,znikają ekspresowo :)
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5018
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13564
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5879
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7639
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5018
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13564
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5879
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7639
Składniki
Wszystkie składniki na surowo razem mieszamy. Formować okrągłe kotleciki i podsmażyć na patelni z dwóch stron. Ułożyć na blachę do pieczenia. Zalać ciepłym rosołem tak by gołąbki były przykryte. Piec około godziny w nagrzanym piekarniku (180 stopni). Podawać z sosem pieczarkowym lub pomidorowym. SMACZNEGO :)