Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gołąbki bez zawijania :) ja często podwajam składniki i robię z 2 porcji ,znikają ekspresowo :)
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 1993
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 115
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 201
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 1993
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 115
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 201
Składniki
Wszystkie składniki na surowo razem mieszamy. Formować okrągłe kotleciki i podsmażyć na patelni z dwóch stron. Ułożyć na blachę do pieczenia. Zalać ciepłym rosołem tak by gołąbki były przykryte. Piec około godziny w nagrzanym piekarniku (180 stopni). Podawać z sosem pieczarkowym lub pomidorowym. SMACZNEGO :)