Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gołąbki bez zawijania :) ja często podwajam składniki i robię z 2 porcji ,znikają ekspresowo :)
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 116
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 145
Przepis dnia
Spaghetti lubi chyba każdy., To jest dodatkowo urozmaicone dodatkiem oliwek...
Odsłon: 4208
Aksamitna, jedwabista. My mówimy ... łysa. Kawałek posmarowany konfiturą wi...
Odsłon: 8688
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 116
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 145
Przepis dnia
Spaghetti lubi chyba każdy., To jest dodatkowo urozmaicone dodatkiem oliwek...
Odsłon: 4208
Aksamitna, jedwabista. My mówimy ... łysa. Kawałek posmarowany konfiturą wi...
Odsłon: 8688
Składniki
Wszystkie składniki na surowo razem mieszamy. Formować okrągłe kotleciki i podsmażyć na patelni z dwóch stron. Ułożyć na blachę do pieczenia. Zalać ciepłym rosołem tak by gołąbki były przykryte. Piec około godziny w nagrzanym piekarniku (180 stopni). Podawać z sosem pieczarkowym lub pomidorowym. SMACZNEGO :)