Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8416
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 508
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8416
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 508
Składniki
Golonkę umyć umieścić w dużym garnku obsypać kapustą kiszoną z sokiem, dodac pokrojoną kapustę słodką, grzybki wcześniej namoczone i pokrojone, zalac szklanką wody i gotować
po 30 min dodać pokrojony boczek, kiełbasę cebulę, czosnek, a także przyprawy, gotować aż golonka zmięknie.
Super smakuje z zimnym piwkiem