Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Grillowana pierś indyka"
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 326
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 364
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 326
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 364
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Składniki
Przygotuj marynatę. Włóż mięso, odstaw na godzinę. Smaż je na patelni grillowej. Szparagi pokrój, smaż na oleju z przeciśniętym czosnkiem, solą i pieprzem.
Jogurt z serem zmiksuj blenderem, smaruj masą piersi z jednej strony, ułóż szparagi, złóż, posyp wędzoną papryką. Zapiekaj 20 minut w temperaturze 180°C.Źródło: Dobry Tydzień