Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super danie dla wielbicieli łososia i pikantnych smaków ;)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7612
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 220
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2502
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 537
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7612
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 220
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2502
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 537
Składniki
Wszystkie składniki marynaty starannie wymieszać. Filety umyć, osuszyć, posolić, a następnie posmarować od wewnętrznej strony marynatą. Włożyć do miski, przykryć i na 12 godz. wstawić do lodówki.
Filety wyjąć z miski, ułożyć na rozgrzanej patelni grillowej i grillować po 5 minut z każdej strony ( mięso powinno nabrać bladoróżowego koloru). Ja podałam z grillowaną cukinią, ale polecam także z dipem pomidorowym. Smacznego ;)