Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super danie dla wielbicieli łososia i pikantnych smaków ;)
Taki słodki drobiazg do kawy. Polecam. Zrobienie takich ciasteczek, to dosłow...
Odsłon: 2934
Takie ogórki konserwowe bardzo dobrze smakują. Polecam.
Odsłon: 882
Pyszny, delikatny deser. Pianka rozpływa się w ustach. Mus dyniowy dodaje wyr...
Odsłon: 2425
Półka w spiżarni zawsze ugina się pod ciężarem takich słoiczków. Jest kilka p...
Odsłon: 6748
Taki słodki drobiazg do kawy. Polecam. Zrobienie takich ciasteczek, to dosłow...
Odsłon: 2934
Takie ogórki konserwowe bardzo dobrze smakują. Polecam.
Odsłon: 882
Pyszny, delikatny deser. Pianka rozpływa się w ustach. Mus dyniowy dodaje wyr...
Odsłon: 2425
Półka w spiżarni zawsze ugina się pod ciężarem takich słoiczków. Jest kilka p...
Odsłon: 6748
Składniki
Wszystkie składniki marynaty starannie wymieszać. Filety umyć, osuszyć, posolić, a następnie posmarować od wewnętrznej strony marynatą. Włożyć do miski, przykryć i na 12 godz. wstawić do lodówki.
Filety wyjąć z miski, ułożyć na rozgrzanej patelni grillowej i grillować po 5 minut z każdej strony ( mięso powinno nabrać bladoróżowego koloru). Ja podałam z grillowaną cukinią, ale polecam także z dipem pomidorowym. Smacznego ;)