Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Grzanki z awokado i serkiem"
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13206
To proste i smaczne sushi z łososiem i ogórkiem, idealne na lunch, kolację lu...
Odsłon: 140
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 176
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 2843
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13206
To proste i smaczne sushi z łososiem i ogórkiem, idealne na lunch, kolację lu...
Odsłon: 140
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 176
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 2843
Składniki
Awokado umyj, przekrój na pół, wydrąż. Zmiksuj w blenderze część natki, fetę, ser kanapkowy, łyżeczkę oliwy i łyżeczkę soku z cytryny. Przypraw pastę solą i pieprzem. Rzodkiewki pokrój w plastry. Tosty opiekaj kilka minut.
Tosty pokrój na kwadraty. Posmaruj je pastą, udekoruj plasterkami rzodkiewki, zwiniętymi w rulonik plasterkami szynki i listkami natki.
CZAS: około 15 minutŹródło: Dobry Tydzień