Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Grzanki z awokado i serkiem"
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3922
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19878
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 3014
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 4202
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3922
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19878
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 3014
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 4202
Składniki
Awokado umyj, przekrój na pół, wydrąż. Zmiksuj w blenderze część natki, fetę, ser kanapkowy, łyżeczkę oliwy i łyżeczkę soku z cytryny. Przypraw pastę solą i pieprzem. Rzodkiewki pokrój w plastry. Tosty opiekaj kilka minut.
Tosty pokrój na kwadraty. Posmaruj je pastą, udekoruj plasterkami rzodkiewki, zwiniętymi w rulonik plasterkami szynki i listkami natki.
CZAS: około 15 minutŹródło: Dobry Tydzień