Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Grzanki z awokado i serkiem"
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 267
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 108
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 4576
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 182
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 123
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 267
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 108
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 4576
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 182
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 123
Składniki
Awokado umyj, przekrój na pół, wydrąż. Zmiksuj w blenderze część natki, fetę, ser kanapkowy, łyżeczkę oliwy i łyżeczkę soku z cytryny. Przypraw pastę solą i pieprzem. Rzodkiewki pokrój w plastry. Tosty opiekaj kilka minut.
Tosty pokrój na kwadraty. Posmaruj je pastą, udekoruj plasterkami rzodkiewki, zwiniętymi w rulonik plasterkami szynki i listkami natki.
CZAS: około 15 minutŹródło: Dobry Tydzień