Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7570
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 203
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2390
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 526
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7570
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 203
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2390
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 526
Składniki
cebule, czosnek drobno kroimy
papryke kroimy w paski
pomidory kroimy bardzo drobno
w fasolce obcinamy ogonki i kroimy na połówki
na oleju/oliwie szklimy cebule z czoskiem po ok. 1 min dorzucamy wolowine
po kolejnych 2 minutach dorzucamy pomidory i calośc dusimy ok 1 godziny
po tym czasie dorzucamy fasolke, koncentrat pomidorowy i dusimy ok 30 min.
podajemy z ryżem