Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1449
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5962
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8881
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18790
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1449
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5962
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8881
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18790
Składniki
cebule, czosnek drobno kroimy
papryke kroimy w paski
pomidory kroimy bardzo drobno
w fasolce obcinamy ogonki i kroimy na połówki
na oleju/oliwie szklimy cebule z czoskiem po ok. 1 min dorzucamy wolowine
po kolejnych 2 minutach dorzucamy pomidory i calośc dusimy ok 1 godziny
po tym czasie dorzucamy fasolke, koncentrat pomidorowy i dusimy ok 30 min.
podajemy z ryżem