Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 1393
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2953
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1045
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1817
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 1393
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2953
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1045
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1817
Składniki
cebule, czosnek drobno kroimy
papryke kroimy w paski
pomidory kroimy bardzo drobno
w fasolce obcinamy ogonki i kroimy na połówki
na oleju/oliwie szklimy cebule z czoskiem po ok. 1 min dorzucamy wolowine
po kolejnych 2 minutach dorzucamy pomidory i calośc dusimy ok 1 godziny
po tym czasie dorzucamy fasolke, koncentrat pomidorowy i dusimy ok 30 min.
podajemy z ryżem