Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wszystkim smakuje ;). Można stosować też jako sos.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31044
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3690
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5836
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31044
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3690
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5836
Składniki
Warzywa(bez marchewki!) umyć i pokroić, włożyć do gotującej się wody, przyprawić, dodać dwie kostki rosołu, dusić pod przykryciem ok. 20 minut,
Następnie mięso mielone rozdrobnić, wrzucić do garnka z resztą składników. Dodać bazylię, ziele prowansalskie.
Dopiero teraz pokroić w plasterki marchewkę i wrzucić do gotujących się składników, dodać śmietanę.
Rozrobić wodę z mąką w celu zagęszczenia gulaszu.