Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wszystkim smakuje ;). Można stosować też jako sos.
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2713
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 1436
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2713
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 1436
Składniki
Warzywa(bez marchewki!) umyć i pokroić, włożyć do gotującej się wody, przyprawić, dodać dwie kostki rosołu, dusić pod przykryciem ok. 20 minut,
Następnie mięso mielone rozdrobnić, wrzucić do garnka z resztą składników. Dodać bazylię, ziele prowansalskie.
Dopiero teraz pokroić w plasterki marchewkę i wrzucić do gotujących się składników, dodać śmietanę.
Rozrobić wodę z mąką w celu zagęszczenia gulaszu.