Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały gulasz z delikatnym mięsem z indyka.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8060
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 376
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8060
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 376
Składniki
1. 800gram mięsa z "indyka na gulasz" doprawiamy (sól, przyprawa do gyrosa, słodka papryka wedle uznania i lub ulubione przyprawy) 2. Kroimy wedle uznania 2 małe cebule. Przygotowujemy,kroimy dwie papryki. 3. Roztapiamy smalczyk na patelni. Do zeszklonej cebuli dodajemy mięso lekko przesmażamy całość. 4. Dodajemy około 300 ml bulionu, dusimy pod przykryciem przez 15 minut 5. Dodajemy zblendowane pomidory (1puszka) Mieszamy. 6. Dodajemy paprykę pozostawiany na małym ogniu 15-20minut.