Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały gulasz z delikatnym mięsem z indyka.
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 178
Szybkie i proste muffinki z egzotycznymi owocami - mango i ananasem oraz doda...
Odsłon: 87
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 331
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1475
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 178
Szybkie i proste muffinki z egzotycznymi owocami - mango i ananasem oraz doda...
Odsłon: 87
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 331
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1475
Składniki
1. 800gram mięsa z "indyka na gulasz" doprawiamy (sól, przyprawa do gyrosa, słodka papryka wedle uznania i lub ulubione przyprawy) 2. Kroimy wedle uznania 2 małe cebule. Przygotowujemy,kroimy dwie papryki. 3. Roztapiamy smalczyk na patelni. Do zeszklonej cebuli dodajemy mięso lekko przesmażamy całość. 4. Dodajemy około 300 ml bulionu, dusimy pod przykryciem przez 15 minut 5. Dodajemy zblendowane pomidory (1puszka) Mieszamy. 6. Dodajemy paprykę pozostawiany na małym ogniu 15-20minut.