Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Gulasz z marchewką i selerem naciowym"
Przepis na pyszne i niezwykle aromatyczne pierniczki korzenne w polewie z cze...
Odsłon: 384
Smaczna surówka z ogórków kiszonych, marchewki i kukurydzy. Miałam okazję jeś...
Odsłon: 213
Doskonały w smaku sernik śmietankowo-kakaowy na ciasteczkowym spodzie, upiecz...
Odsłon: 283
Przepis na pyszne i niezwykle aromatyczne pierniczki korzenne w polewie z cze...
Odsłon: 384
Smaczna surówka z ogórków kiszonych, marchewki i kukurydzy. Miałam okazję jeś...
Odsłon: 213
Doskonały w smaku sernik śmietankowo-kakaowy na ciasteczkowym spodzie, upiecz...
Odsłon: 283
Składniki
Mięso umyj, osusz, pokrój w kostkę. na marynatę połącz ze sobą. Włóż szynkę, wymieszaj, przykryj, wstaw do lodówki na godzinę lub na noc. Dynię obierz, wyjmij pestki. Miąższ dyni i paprykę pokrój w kostkę, pora i seler naciowy w plastry. Na maśle klarowanym podsmaż mięso, dodaj paprykę, smaż jeszcze 5 minut.
Zalej dwiema szklankami wody, dodaj koncentrat pomidorowy, przyprawy, warzywa. Duś na małym ogniu 1,5 godziny.
CZAS: około 2,5 godzinyŹródło: Dobry Tydzień