Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Gulasz z marchewką i selerem naciowym"
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34155
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1357
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34155
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1357
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
Mięso umyj, osusz, pokrój w kostkę. na marynatę połącz ze sobą. Włóż szynkę, wymieszaj, przykryj, wstaw do lodówki na godzinę lub na noc. Dynię obierz, wyjmij pestki. Miąższ dyni i paprykę pokrój w kostkę, pora i seler naciowy w plastry. Na maśle klarowanym podsmaż mięso, dodaj paprykę, smaż jeszcze 5 minut.
Zalej dwiema szklankami wody, dodaj koncentrat pomidorowy, przyprawy, warzywa. Duś na małym ogniu 1,5 godziny.
CZAS: około 2,5 godzinyŹródło: Dobry Tydzień