Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Gulasz z marchewką i selerem naciowym"
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1870
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5687
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5666
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1870
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5687
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5666
Składniki
Mięso umyj, osusz, pokrój w kostkę. na marynatę połącz ze sobą. Włóż szynkę, wymieszaj, przykryj, wstaw do lodówki na godzinę lub na noc. Dynię obierz, wyjmij pestki. Miąższ dyni i paprykę pokrój w kostkę, pora i seler naciowy w plastry. Na maśle klarowanym podsmaż mięso, dodaj paprykę, smaż jeszcze 5 minut.
Zalej dwiema szklankami wody, dodaj koncentrat pomidorowy, przyprawy, warzywa. Duś na małym ogniu 1,5 godziny.
CZAS: około 2,5 godzinyŹródło: Dobry Tydzień