Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Gulasz z marchewką i selerem naciowym"
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 41
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 561
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2011
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4004
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 41
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 561
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2011
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4004
Składniki
Mięso umyj, osusz, pokrój w kostkę. na marynatę połącz ze sobą. Włóż szynkę, wymieszaj, przykryj, wstaw do lodówki na godzinę lub na noc. Dynię obierz, wyjmij pestki. Miąższ dyni i paprykę pokrój w kostkę, pora i seler naciowy w plastry. Na maśle klarowanym podsmaż mięso, dodaj paprykę, smaż jeszcze 5 minut.
Zalej dwiema szklankami wody, dodaj koncentrat pomidorowy, przyprawy, warzywa. Duś na małym ogniu 1,5 godziny.
CZAS: około 2,5 godzinyŹródło: Dobry Tydzień