Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jezeli zostaje nam ugotowane mieso rosolowe takie smaczne bez kosci mozna je wykorzystac jako "drugie" danie nastepnego dnia :) polecam - bardzo smaczne. Ja tak przygotowalam do klusek slaskich i czerwonej kapusty ale mozna tez podac z ryzem i np. z korniszonem l Pamietajmy o soleniu na samym koncu, poniewaz grzyby szybko wchlaniaja sol a boczek wedzony jest tez solony.
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 199
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 594
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 308
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 199
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 594
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 308
Składniki
Mieso, cebule i boczek podpiekam na oleju leciutko tak zeby cebulka sie zeszklila, dodaje pokrojone pieczarki lub pieczarki konserwowe - bez zalewy. Jezeli damy "surowe" pieczarki - dusimy 10 min. nastepnie rozprowadzamy wg. przepisu na torebce sos pieczarkowy, doprawiamy smietana,papryka, sola i pieprzem. Smacznego :)