Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jezeli zostaje nam ugotowane mieso rosolowe takie smaczne bez kosci mozna je wykorzystac jako "drugie" danie nastepnego dnia :) polecam - bardzo smaczne. Ja tak przygotowalam do klusek slaskich i czerwonej kapusty ale mozna tez podac z ryzem i np. z korniszonem l Pamietajmy o soleniu na samym koncu, poniewaz grzyby szybko wchlaniaja sol a boczek wedzony jest tez solony.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113044
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 418
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 763
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 572
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113044
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 418
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 763
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 572
Składniki
Mieso, cebule i boczek podpiekam na oleju leciutko tak zeby cebulka sie zeszklila, dodaje pokrojone pieczarki lub pieczarki konserwowe - bez zalewy. Jezeli damy "surowe" pieczarki - dusimy 10 min. nastepnie rozprowadzamy wg. przepisu na torebce sos pieczarkowy, doprawiamy smietana,papryka, sola i pieprzem. Smacznego :)