Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1970
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1647
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2679
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1970
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1647
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2679
Składniki
Chipsy ziemniaczane rozkrusz, wymieszaj z płatkami migdałów. Mięso umyj, osusz, lekko rozbij tłuczkiem. Przypraw solą i pieprzem, odstaw pod przykryciem na 30 min. Sznycle obtocz w mące, potem w roztrzepanym jajku, a na końcu w panierce z migdałów i chipsów. Smaż na złoto z obu stron na rozgrzanym oleju