Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Jajka pieczone w szpinaku"
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4623
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12500
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5699
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7087
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4623
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12500
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5699
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7087
Składniki
Umyj i odsącz liście szpinaku.
Pokrój drobno cebulę i czosnek.
Wrzuć na roztopioną margarynę. Dodaj szpinak i smaż 5 minut. Dopraw przyprawami.
Na kromki bagietki nałóż ser i zapiecz w piekarniku w 160 stopniach C. Zarumienione, ułóż po dwie w naczyniu do zapiekania.
Nałóż na kromki szpinak.
Rozbij w każdym naczyniu po jajku. Zapiekaj w piekarniku, aż się zetnie białko.
Posyp natką pietruszki.Źródło: Tele Tydzień