Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 976
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 829
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12587
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 976
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 829
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12587
Składniki
Mieso z fileta pokroic wzdłuż, wymieszać z 3 żółtka, ostra papryka, sól, pieprz dodać maki ziemiaczanej 1 łyżkę i 2 zabki przeciśnietego czosnku. Wszystko wymieszać Bialka ubic , obtoczyć mięso w bialku. Smażyć na rozgrzanem oleju z obu stron