Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowa kapusta kiszona dla tych, którzy lubią wiedzieć co jedzą ;)
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 37473
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 381
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 139
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 364
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9218
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 37473
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 381
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 139
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 364
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9218
Składniki
Kapustę i marchew poszatkować drobno.Wymieszać z solą i kminkiem. Ciasno ugnieść w glinianym dzbanku. Przykryć gazą, na nią talerzyk, i mały garczek z wodą - żeby dociskało kapustę jak będzie się kwasić (a przy tym burzyć) :). Czekamy około 2 tyg aż się skisi. Ale smak domowej kapusty warty jest czekania.