Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowa kapusta kiszona dla tych, którzy lubią wiedzieć co jedzą ;)
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 326
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 364
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 326
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 364
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Składniki
Kapustę i marchew poszatkować drobno.Wymieszać z solą i kminkiem. Ciasno ugnieść w glinianym dzbanku. Przykryć gazą, na nią talerzyk, i mały garczek z wodą - żeby dociskało kapustę jak będzie się kwasić (a przy tym burzyć) :). Czekamy około 2 tyg aż się skisi. Ale smak domowej kapusty warty jest czekania.