Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super danie! Można podawać z sałatkami lub z ziemniakami w różnej postaci. Karczek można zastąpić filetem z kurczaka.
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10120
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2747
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1871
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 721
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3975
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10120
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2747
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1871
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 721
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3975
Składniki
Karczek pokroić w plastry, lekko rozklepać, dodać przyprawę do wieprzowiny oraz kilka łyżek oliwy. Mięso dobrze natrzeć i zostawić na noc w lodówce. Na surowe plastry karczku układać pokrojone surowe pieczarki, plastry boczku oraz sera żółtego. Wymieszać 1/2 słoika majonezu z 1 cebulą pokrojoną w kostkę, dodać ketchupu aby sos nabrał koloru. Przygotowany karczek polać sosem. Układać na blaszce pokrytej folią. Piec około 1i 1/2 godz. w temp. 150C