Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie zapieka sie naczyniu żaroodprnym, można ułożyć kilka warstw mięsa
Ciasteczka całuski wprost rozpływają się w ustach. Nic w tym dziwnego, poniew...
Odsłon: 2264
Oto propsto z magicznego ogrodu przesmaczne i zdrowe warzywa i owoce czyli ....
Odsłon: 56
Kalina koralowa to nie tylko roślina ozdobna, ale i lecznicza. Z jej owoców p...
Odsłon: 120
W każdej kuchni czasami coś nie wyjdzie, ten deser to idealny przykład. Robi...
Odsłon: 103
Ciasteczka całuski wprost rozpływają się w ustach. Nic w tym dziwnego, poniew...
Odsłon: 2264
Oto propsto z magicznego ogrodu przesmaczne i zdrowe warzywa i owoce czyli ....
Odsłon: 56
Kalina koralowa to nie tylko roślina ozdobna, ale i lecznicza. Z jej owoców p...
Odsłon: 120
W każdej kuchni czasami coś nie wyjdzie, ten deser to idealny przykład. Robi...
Odsłon: 103
Składniki
Karczek pokroić, rozbić tłuczkiem, posolić, popieprzyć, obsmażyć na oliwie na patelni z obu stron po 2 min, przełożyć do zaroodpornego. Pieczarki pokroić w plastry, cebulę w piórką i zesmażyć razem na oliwie do odparowania wody. Ogórki przekroić wzduż i potem w plasterki w poprzek. Podsmażone pieczarki z cebulka wyłożyc na usmażony wcześniej karczek, posypać ogórkami. Zalać ok 1 1/2 szkl zalewy z ogorków wymieszaną z keczupem. Całość powinna być przykryta zalewą. Piec ok 40 min. Powinien wytworzyć sie lekki sos.