Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie zapieka sie naczyniu żaroodprnym, można ułożyć kilka warstw mięsa
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10572
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3207
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2318
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10572
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3207
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2318
Składniki
Karczek pokroić, rozbić tłuczkiem, posolić, popieprzyć, obsmażyć na oliwie na patelni z obu stron po 2 min, przełożyć do zaroodpornego. Pieczarki pokroić w plastry, cebulę w piórką i zesmażyć razem na oliwie do odparowania wody. Ogórki przekroić wzduż i potem w plasterki w poprzek. Podsmażone pieczarki z cebulka wyłożyc na usmażony wcześniej karczek, posypać ogórkami. Zalać ok 1 1/2 szkl zalewy z ogorków wymieszaną z keczupem. Całość powinna być przykryta zalewą. Piec ok 40 min. Powinien wytworzyć sie lekki sos.