Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie zapieka sie naczyniu żaroodprnym, można ułożyć kilka warstw mięsa
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424710
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10605
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336910
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4695
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424710
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10605
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336910
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4695
Składniki
Karczek pokroić, rozbić tłuczkiem, posolić, popieprzyć, obsmażyć na oliwie na patelni z obu stron po 2 min, przełożyć do zaroodpornego. Pieczarki pokroić w plastry, cebulę w piórką i zesmażyć razem na oliwie do odparowania wody. Ogórki przekroić wzduż i potem w plasterki w poprzek. Podsmażone pieczarki z cebulka wyłożyc na usmażony wcześniej karczek, posypać ogórkami. Zalać ok 1 1/2 szkl zalewy z ogorków wymieszaną z keczupem. Całość powinna być przykryta zalewą. Piec ok 40 min. Powinien wytworzyć sie lekki sos.