Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie zapieka sie naczyniu żaroodprnym, można ułożyć kilka warstw mięsa
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7846
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 282
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3062
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 586
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7846
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 282
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3062
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 586
Składniki
Karczek pokroić, rozbić tłuczkiem, posolić, popieprzyć, obsmażyć na oliwie na patelni z obu stron po 2 min, przełożyć do zaroodpornego. Pieczarki pokroić w plastry, cebulę w piórką i zesmażyć razem na oliwie do odparowania wody. Ogórki przekroić wzduż i potem w plasterki w poprzek. Podsmażone pieczarki z cebulka wyłożyc na usmażony wcześniej karczek, posypać ogórkami. Zalać ok 1 1/2 szkl zalewy z ogorków wymieszaną z keczupem. Całość powinna być przykryta zalewą. Piec ok 40 min. Powinien wytworzyć sie lekki sos.