Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19308
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13066
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1713
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232173
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19308
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13066
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1713
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232173
Składniki
Karkówkę myjemy usuwamy duże zatłuszczenia,w kilkanaście miejsc wciskamy kilka ząbków czosnku przekrojonych wzdłuż(trzeba zrobić ostrym nożem gniazdka).W miseczce mieszam 2-3 łyżki oleju z solą(2 łyżeczki)i zioła.Nacieram z każdej strony mięso,zamykam w brytfannie i najlepiej na całą noc do lodówki.Piekarnik-200st.na 40min.po tym czasie,obracam mięso na 20min.po tym czasie zdejmuję pokrywkę i na 20 min.,po tym czasie znowu obracam mięso i znowu na 20 min. bez pokrywki.Piekę na średnim poziomie.