Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10399
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336738
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4257
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423550
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10399
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336738
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4257
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423550
Składniki
Karkówkę myjemy usuwamy duże zatłuszczenia,w kilkanaście miejsc wciskamy kilka ząbków czosnku przekrojonych wzdłuż(trzeba zrobić ostrym nożem gniazdka).W miseczce mieszam 2-3 łyżki oleju z solą(2 łyżeczki)i zioła.Nacieram z każdej strony mięso,zamykam w brytfannie i najlepiej na całą noc do lodówki.Piekarnik-200st.na 40min.po tym czasie,obracam mięso na 20min.po tym czasie zdejmuję pokrywkę i na 20 min.,po tym czasie znowu obracam mięso i znowu na 20 min. bez pokrywki.Piekę na średnim poziomie.