Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i łatwe do zrobienia.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7679
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 243
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2691
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 553
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7679
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 243
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2691
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 553
Składniki
Karkówkę pokroić w plastry niezbyt grube ,przyprawić ,odstawić na pół godz. w chłodne miejsce.Cebulę pokroić w kostkę, pieczarki również pokroić dość grubo.Karkówkę obsmażyć na suchej patelni,włożyć do naczynia żaroodpornego ,cebulę zeszklić wyłożyć na mięsko,na to surowe pieczarki.
Sos:składniki sosu wymieszać ,wylać na pieczarki,wstawić do piekarnika ,dusić 1 godz w 200*C.podawać z ziemniaczkami i dowlną surówką.