Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i łatwe do zrobienia.
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 154
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1174
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1212
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13318
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 154
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1174
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1212
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13318
Składniki
Karkówkę pokroić w plastry niezbyt grube ,przyprawić ,odstawić na pół godz. w chłodne miejsce.Cebulę pokroić w kostkę, pieczarki również pokroić dość grubo.Karkówkę obsmażyć na suchej patelni,włożyć do naczynia żaroodpornego ,cebulę zeszklić wyłożyć na mięsko,na to surowe pieczarki.
Sos:składniki sosu wymieszać ,wylać na pieczarki,wstawić do piekarnika ,dusić 1 godz w 200*C.podawać z ziemniaczkami i dowlną surówką.