Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i łatwe do zrobienia.
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35731
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1214
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1759
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6031
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35731
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1214
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1759
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6031
        
        Składniki
Karkówkę pokroić w plastry niezbyt grube ,przyprawić ,odstawić na pół godz. w chłodne miejsce.Cebulę pokroić w kostkę, pieczarki również pokroić dość grubo.Karkówkę obsmażyć na suchej patelni,włożyć do naczynia żaroodpornego ,cebulę zeszklić wyłożyć na mięsko,na to surowe pieczarki.
Sos:składniki sosu wymieszać ,wylać na pieczarki,wstawić do piekarnika ,dusić 1 godz w 200*C.podawać z ziemniaczkami i dowlną surówką.