Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 15 Ocena: 101
Dodano: 18.01.2010
Odsłon: 31723
5-6 os. | > 60 min | średnie | przystępne |
Karkówkę myjemy, osuszamy i kroimy w plastry. Czosnek obieramy, przeciskamy przez praskę i nacieramy nim mięso. Karkówkę wstawiamy na noc do lodówki.
Karkówkę smażymy z obu stron. Układamy w brytfance przekładając ją plastrami cebuli.
Pozostałe składniki mieszamy i zalewamy sosem karkówkę. Pieczemy w piekarniku ok. 1,5 godziny
Na skróty
Komentarze do przepisu (2)

kuchniahanny 19 stycznia 2010Zgłoś do usunięcia
Ciekawy przepis, uwielbiam karkówkę.5 Kto głosował? | Odpowiedz

irma 18 stycznia 2010Zgłoś do usunięcia
Pychotka!5 Kto głosował? | Odpowiedz