Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś innego niż tradycyjna karkówka, ale za to jakie pyszne!!!!!
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8229
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1185
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9995
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4572
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 607
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8229
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1185
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9995
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4572
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 607
Składniki
Karkówkę myjemy, osuszamy i kroimy w plastry. Czosnek obieramy, przeciskamy przez praskę i nacieramy nim mięso. Karkówkę wstawiamy na noc do lodówki.
Karkówkę smażymy z obu stron. Układamy w brytfance przekładając ją plastrami cebuli.
Pozostałe składniki mieszamy i zalewamy sosem karkówkę. Pieczemy w piekarniku ok. 1,5 godziny