Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś innego niż tradycyjna karkówka, ale za to jakie pyszne!!!!!
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 366
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1350
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25320
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 366
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1350
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25320
Składniki
Karkówkę myjemy, osuszamy i kroimy w plastry. Czosnek obieramy, przeciskamy przez praskę i nacieramy nim mięso. Karkówkę wstawiamy na noc do lodówki.
Karkówkę smażymy z obu stron. Układamy w brytfance przekładając ją plastrami cebuli.
Pozostałe składniki mieszamy i zalewamy sosem karkówkę. Pieczemy w piekarniku ok. 1,5 godziny