Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś innego niż tradycyjna karkówka, ale za to jakie pyszne!!!!!
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 136
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4297
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11707
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6691
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5545
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13790
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 136
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4297
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11707
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6691
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5545
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13790
Składniki
Karkówkę myjemy, osuszamy i kroimy w plastry. Czosnek obieramy, przeciskamy przez praskę i nacieramy nim mięso. Karkówkę wstawiamy na noc do lodówki.
Karkówkę smażymy z obu stron. Układamy w brytfance przekładając ją plastrami cebuli.
Pozostałe składniki mieszamy i zalewamy sosem karkówkę. Pieczemy w piekarniku ok. 1,5 godziny