Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś innego niż tradycyjna karkówka, ale za to jakie pyszne!!!!!
Polecam.
Odsłon: 664
Przepis dnia
Jeśli szukasz dania, które zachwyci swoim aromatem i wyjątkową kremową konsys...
Odsłon: 4432
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 1123
Polecam.
Odsłon: 664
Przepis dnia
Jeśli szukasz dania, które zachwyci swoim aromatem i wyjątkową kremową konsys...
Odsłon: 4432
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 1123
Składniki
Karkówkę myjemy, osuszamy i kroimy w plastry. Czosnek obieramy, przeciskamy przez praskę i nacieramy nim mięso. Karkówkę wstawiamy na noc do lodówki.
Karkówkę smażymy z obu stron. Układamy w brytfance przekładając ją plastrami cebuli.
Pozostałe składniki mieszamy i zalewamy sosem karkówkę. Pieczemy w piekarniku ok. 1,5 godziny