Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Karkówka z cebulą pod majonezem"
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 667
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 399
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15108
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1830
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 667
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 399
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15108
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1830
Składniki
Wygląda apetycznie po upieczeniu.
Przepis przysłała Magdalena Magiera z Rzeszowa
Karkówkę pokrój w plastry, lekko rozbij ręką, by zmiękła. Natrzyj z obydwu stron solą i pieprzem, ułóż w posmarowanym olejem naczyniu żaroodpornym.
Cebule obierz, pokrój na plastry, obłóż mięso (powinno być całe przykryte). Posmaruj majonezem, posyp startym serem.
Wstaw do rozgrzanego do temp. 200°C piekarnika, zapiekaj godzinę. Podawaj z pieczonymi ziemniakami.
<strong>Czas przygotowania: 70 min, ilość porcji: 10, cena za porcję: 2,60 zł</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie