Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10436
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6022
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5320
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12872
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4614
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10436
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6022
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5320
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12872
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4614
Składniki
opatroszyć, umyć i osolić karpia następnie roztopić margarynę 1/2 kostki i włożyć rybę po15 minutach obrócić na drugą stronę następnie zasypać pieczarkami pokrojonymi na ćwiartki smażyć jeszcze 25 min.