Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie danie, tanie, bardzo zdrowe
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34119
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1297
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113570
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34119
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1297
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113570
Składniki
Ugotuj kaszę gryczaną. Ugotuj również jajka na twardo, a tuńczyka odsącz z wody.
Kaszę wsyp do naczynia, dodaj do niej tuńczyka i pokrojone jajka w kostkę. Całość wymieszaj i dodaj sól i pieprz ziołowy do smaku.
Polecam również wersję, gdzie zamiast tuńczyka podsmażamy lekko szynkę i przyprawiamy do smaku czosnkiem.