Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla tych co nie mają ochoty i czasu stać przy kuchni a lubią coś ostrzejszego :)
Wolno, z atencją i starannie gotowany CARAPULCRA CHACHAPOYA czyli gulasz lud...
Odsłon: 26
Wigilijne śledzie w śmietanie to najlepsze śledzie , które zawsze muszą być n...
Odsłon: 463
Witam serdecznie i zapraszam na paszteciki z kapustą i grzybami. Paszteciki z...
Odsłon: 15024
Pieczony, domowy pasztet z łopatki wieprzowej to wyśmienity dodatek do pieczy...
Odsłon: 1774
Wolno, z atencją i starannie gotowany CARAPULCRA CHACHAPOYA czyli gulasz lud...
Odsłon: 26
Wigilijne śledzie w śmietanie to najlepsze śledzie , które zawsze muszą być n...
Odsłon: 463
Witam serdecznie i zapraszam na paszteciki z kapustą i grzybami. Paszteciki z...
Odsłon: 15024
Pieczony, domowy pasztet z łopatki wieprzowej to wyśmienity dodatek do pieczy...
Odsłon: 1774
Składniki
Do garnka wlewamy wodę,wkladamy woreczek z kaszą,lekko solimy i gotujemy.od zagotowania czekamy ok 15-20 minut.Fasolę z puszki odsączamy i wsypujemy na miskę.Cebulkę obieramy,kroimy w drobniutką kosteczkę i podsmażamy na szklisto.Gdy kasza sie ugotuje,wyjmujemy ja z woreczka,wsypujemy do fasoli.Do nich dodajemy takze cebulkę oraz sos.wszystko mieszamy.Mozna ewentualnie doprawic,ale wg mnie nie trzeba ;)Smacznego!!!