Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cos innego na grilla. Bardzo proste w przygotowaniu.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34131
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1326
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113582
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34131
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1326
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113582
Składniki
Pietruszke i miete drobno posiekac, czosnek zetrzec lub przecisnac przez praske.
Przyprawy i reszte skladnikow dodac do miesa i dokladnie wyrobic.
Formowac ''''kielbaski'''' i nadziewac na patyczki bambusowe. Opiekac na grillu lub w piekarniku ok 12 min.
Podawac z salatka, pieczywem i innymi ''''grillowymi'''' dodatkami.