Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cos innego na grilla. Bardzo proste w przygotowaniu.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1168
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5702
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8783
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18249
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1168
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5702
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8783
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18249
Składniki
Pietruszke i miete drobno posiekac, czosnek zetrzec lub przecisnac przez praske.
Przyprawy i reszte skladnikow dodac do miesa i dokladnie wyrobic.
Formowac ''''kielbaski'''' i nadziewac na patyczki bambusowe. Opiekac na grillu lub w piekarniku ok 12 min.
Podawac z salatka, pieczywem i innymi ''''grillowymi'''' dodatkami.