Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aksamitne i zdrowe bo bezglutenowe klopsiki z brokuła
Przepis dnia
Rzeczywiście ten serniki zawiera tylko 3 składniki, jest bardzo prosty w robi...
Odsłon: 2424
Osobiście lubię śniadanie na ciepło. Ten przepis to zapewnia oraz dba o to by...
Odsłon: 1828
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 4278
Przepis dnia
Rzeczywiście ten serniki zawiera tylko 3 składniki, jest bardzo prosty w robi...
Odsłon: 2424
Osobiście lubię śniadanie na ciepło. Ten przepis to zapewnia oraz dba o to by...
Odsłon: 1828
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 4278
Składniki
Brokuła z kalafiorem gotuję, aż stanie się półtwardy. Kolejno go blenduje na gładką masę. Dodatkowo siekam szpinak ze szczypiorkiem.
Do przygotowanej masy dokładam bułkę tartą z pieczywa bezglutenowego, 1 jajko oraz przyprawy do smaku.
Gotową masę mieszamy i formujemy klopsiki. Kolejno smażymy je na patelni, aż się zarumienią. Szparagi gotujemy w tym samym czasie przez około 15 minut na średnim ogniu