Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aksamitne i zdrowe bo bezglutenowe klopsiki z brokuła
Uwielbiam jesień za grzybobranie. Wspaniale jest móc przygotować z własnoręcz...
Odsłon: 735
Polecam. Smaczne, pożywne danie. Szczególnie smakuje po grzybobraniu.
Odsłon: 232
Wyrazisty sos świetnie podkreśla smak ryby.
Odsłon: 181
Osobiście lubię śniadanie na ciepło. Ten przepis to zapewnia oraz dba o to by...
Odsłon: 1365
Syta jesienna zupa.
Odsłon: 451
Uwielbiam jesień za grzybobranie. Wspaniale jest móc przygotować z własnoręcz...
Odsłon: 735
Polecam. Smaczne, pożywne danie. Szczególnie smakuje po grzybobraniu.
Odsłon: 232
Wyrazisty sos świetnie podkreśla smak ryby.
Odsłon: 181
Osobiście lubię śniadanie na ciepło. Ten przepis to zapewnia oraz dba o to by...
Odsłon: 1365
Syta jesienna zupa.
Odsłon: 451
Składniki
Brokuła z kalafiorem gotuję, aż stanie się półtwardy. Kolejno go blenduje na gładką masę. Dodatkowo siekam szpinak ze szczypiorkiem.
Do przygotowanej masy dokładam bułkę tartą z pieczywa bezglutenowego, 1 jajko oraz przyprawy do smaku.
Gotową masę mieszamy i formujemy klopsiki. Kolejno smażymy je na patelni, aż się zarumienią. Szparagi gotujemy w tym samym czasie przez około 15 minut na średnim ogniu