Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 83
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 213
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 83
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 213
Składniki
Marchew obierz umyj i ugotuj w osolonej wodzie,odcedz i rozdrobnij,kajzerke namocz w wodzie odciśnij.Dobrze wymieszaj z marchewka.Cebule obierz,posiekaj.Mieso mielone wyrób z jajkiem,marchewka i cebulą na jednolita mase,przypraw sola i pieprzem
Twaróg pokrój w kostki ok 2 cm.Każda kostke dokładnie oblep masa miesna.Klopsy obtocz w bułce tartej i usmaż na oleju.GOTOWE!