Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 1419
Miałam trzy podejścia do tematu, zanim w airfryerze powstała wreszcie idealna...
Odsłon: 204
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 1419
Miałam trzy podejścia do tematu, zanim w airfryerze powstała wreszcie idealna...
Odsłon: 204
Składniki
Marchew obierz umyj i ugotuj w osolonej wodzie,odcedz i rozdrobnij,kajzerke namocz w wodzie odciśnij.Dobrze wymieszaj z marchewka.Cebule obierz,posiekaj.Mieso mielone wyrób z jajkiem,marchewka i cebulą na jednolita mase,przypraw sola i pieprzem
Twaróg pokrój w kostki ok 2 cm.Każda kostke dokładnie oblep masa miesna.Klopsy obtocz w bułce tartej i usmaż na oleju.GOTOWE!