Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bezmięsne , lekkostrawne ,
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10315
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5943
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5298
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12756
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4520
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10315
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5943
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5298
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12756
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4520
Składniki
Ugotować ziemniaki, posolić
jeszcze ciepłe przepuścić przez praskę 2 razy, wyrównać w garnku, misie, podzielić na równe 4 części
wyjąć 1 część, wsypać w to miejsce mąkę ziemniaczaną, wymieszać, ugnieść
formować kulki, opuszkiem robić dzirkę
Zagotować wodę , osolić, na wrzątek wrzucać kluski, jak wypłyną odcedzić . Posypać pietruszką .Jeść gorące