Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
letnie i bardzo smaczne! Są to knedle z twarogu, a nie z ziemniaków
Czasem trzeba odpocząć od mięsa i spróbować czegoś innego. Oto propozycja na...
Odsłon: 85
Czasem trzeba odpocząć od mięsa i spróbować czegoś innego. Oto propozycja na...
Odsłon: 85
Składniki
Z twarogu, jajka i mąki zagnieść ciasto, zrolować wałek i pokroić na 14 części. Do każdej części dodać po kawałku moreli i 1/4 łyżeczki cukru. Ulepć kulkę. Podczas gotowania, zarumienić na patelni bułkę tartą (4 łyżki) i dodać masło (1/4- 1/3 kostki). Po ugotowaniu i zahartowaniu knedli wrzucić je na gorącą palelnię z zarumienioną bułką i zostawić na chwilę (knedle zrobią się troszkę twardsze). www.cos-pysznego.blogspot.com