Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
letnie i bardzo smaczne! Są to knedle z twarogu, a nie z ziemniaków
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 51
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 45
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 72
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 20
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 51
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 45
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 72
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 20
Składniki
Z twarogu, jajka i mąki zagnieść ciasto, zrolować wałek i pokroić na 14 części. Do każdej części dodać po kawałku moreli i 1/4 łyżeczki cukru. Ulepć kulkę. Podczas gotowania, zarumienić na patelni bułkę tartą (4 łyżki) i dodać masło (1/4- 1/3 kostki). Po ugotowaniu i zahartowaniu knedli wrzucić je na gorącą palelnię z zarumienioną bułką i zostawić na chwilę (knedle zrobią się troszkę twardsze). www.cos-pysznego.blogspot.com