Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne danie obiadowe, Gotowe w kwadrans !!
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 84
Dziś do pracy.
Odsłon: 108
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 114
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15386
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 296
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 84
Dziś do pracy.
Odsłon: 108
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 114
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15386
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 296
Składniki
Kurczaka marynujemy w przyprawach i sosie sojowym, warzywa kroimy na cienkie paseczki. Do woka wlewamy trochę oliwy i na mocno rozgrzaną oliwę wsypujemy czosnek, imbir i chili i podsmażamy, Następnie dodajemy kurczaka, po smażeniu dokładamy resztę warzyw i dusimy do miękkości. Najlepiej podawać z makaronem chińskim z fasoli.