Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
słodko-kwaśno-ostre smarowidlo do grila i kanapek
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7794
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 268
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2956
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 578
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7794
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 268
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2956
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 578
Składniki
Na rozgrzanej oliwie podsmarzyć cebulę pokrojoną w pół plasterki,dodać posiekany czosnek i tymianek posolić i doprawić pieprzem.Dusić aż cebula zmięknie.Dodać pastę z papryki,cuker,krem baksamiczny.Dusić jeszcze pare minut.Doprawić do smaku wg uznania.