Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 165
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 19919
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1696
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 165
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 19919
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1696
Składniki
ugotowane jajka pognieść dobrze widelcem
cebule zeszklic na oleju i przestudzoną dodać do jajek
następnie dodać bułkę tarta jajka surowe przyprawic i dobrze wymieszać
formować kotleciki
panierować w bułce tartej i smażyć na oleju