Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kurczak ale inaczej
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 56
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 176
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 79
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 62
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 56
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 176
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 79
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 62
Składniki
Surową pierś z kurczaka pokroić na kawałki i wrzucić do miski.
Pieczarki i cebulę obrać i pokroić podsmażyć na patelni i ostudzić.
Ostudzone warzywa dodać do pokrojonych piersi, wbić jajka i dosypać maki. Wymieszać tak , aby storzyć gęsta, lepką konsystencje. Posolić i doprawić pieprzem.
Rozgrzać patelnie z oliwą i nakładać placki. Smażyć podobnie jak placki ziemniaczane.