Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kurczak ale inaczej
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11707
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1271
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12321
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 3051
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11707
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1271
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12321
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 3051
Składniki
Surową pierś z kurczaka pokroić na kawałki i wrzucić do miski.
Pieczarki i cebulę obrać i pokroić podsmażyć na patelni i ostudzić.
Ostudzone warzywa dodać do pokrojonych piersi, wbić jajka i dosypać maki. Wymieszać tak , aby storzyć gęsta, lepką konsystencje. Posolić i doprawić pieprzem.
Rozgrzać patelnie z oliwą i nakładać placki. Smażyć podobnie jak placki ziemniaczane.