Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1654
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 962
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1654
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 962
Składniki
Fasolkę odsączyć z zalewy, przepłukać pod bieżącą wodą. Rozdrobnić widelcem. Dodać rozdrobnione jajko, startą cebulkę, otręby oraz przyprawy. Dobrze wymieszać składniki.
przed smażeniem lubię namoczyć je w roztrzepanym z przyprawami jajku oraz obtoczyć w otrębach.
Usmażone kotleciki można podawać tradycyjnie z ziemniaczkami i surówką. Polecam jednak z ostrym sosem omidorowym