Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 207
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2562
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 208
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 227
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 207
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2562
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 208
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 227
Składniki
Fasolkę odsączyć z zalewy, przepłukać pod bieżącą wodą. Rozdrobnić widelcem. Dodać rozdrobnione jajko, startą cebulkę, otręby oraz przyprawy. Dobrze wymieszać składniki.
przed smażeniem lubię namoczyć je w roztrzepanym z przyprawami jajku oraz obtoczyć w otrębach.
Usmażone kotleciki można podawać tradycyjnie z ziemniaczkami i surówką. Polecam jednak z ostrym sosem omidorowym